Ledelse

Siden Electronic Direct blev grundlagt, har partnerforholdet med vores kunder været et midtpunkt. Et forhold der er defineret i vores bestræbelser på at levere kvalitet og pålidelighed. Siden den første dag, har vi hjulpet vores kunder og partnere med at løse deres udfordringer optimalt indenfor indkøb og logistik. Dette gælder for såvel ledelsen, som for alle medarbejdere: Glæde og engagement i arbejdet for vores kunder!


Kornelius Schmitz

”Vi ser os selv som partner i den internationale elektronik industri og arbejder konstant på at videreudvikle skræddersyede løsninger med konstant fokus på vores kerneværdier. Vi opfatter os selv som en global indkøbstjeneste for alle elektroniske komponenter og hjælper vores kunder med planlægningen og logistikopgaverne til deres produktion. For at optimere vores indkøbsfunktion, anvender vi vores specielt udviklede datasystem AIDA, som også forbinder vores medarbejdere over hele verden.”

Ulrich Vogel

”Vi arbejder med stort engagement på at optimere indkøb for vores kunder. Langsigtede partnerrelationer er en del af vores identitet og er med til at skabe vores image som en seriøs servicevirksomhed. Med et stort netværk og mange årtiers know-how, finder vi den optimale løsning til enhver opgave: Både indenfor distributionsmarkedet, men også indenfor specielle indkøb på broker markedet. Vi overvinder de skiftende udfordringer i markedet og sætter nye standarder indenfor kvalitetsikring. Vores referencer og en lang række af tilfredse kunder taler for sig selv.”This Website uses Cookies. Click here to view our TOS and Privacy Policy