Overskudslager

Electronic Direct tilbyder Jer skræddersyede løsninger til markedsføring af Jeres overskudslager, hvilket giver Jer den nødvendige organisatoriske fleksibilitet.
Afhængig af Jeres behov som kunde, kan I vælge mellem forskellige metoder:

Opkøb af lager
For de kunder som ønsker at sælge deres overskudslager med det samme, er svaret et direkte salg til Electronic Direct. Vi køber hele lageret til en aftalt pris og tager det ind på vores lager. Som sælger sparer I tid og lagerplads. I skal hverken bekymre Jer om markedsføring eller tage Jer af de forespørgsler, som det vil medføre. Ved at sælge på denne måde frigør I ressourcer til andre områder.

Lager i komission
Denne forretningsmodel er velegnet for dem, som ønsker optimale priser indenfor en fleksibel tidsramme. Den klassiske måde er, at vi kan tilbyde at flytte jeres lager til Electronic Directs lager. Lageret ejes stadig af Jer, men Electronic Direct vil tage sig af markedsføringen. Forinden har vi aftalt detaljer så som pris og tidshorisont.

Marketing (lageret forbliver hos kunden)
Til de kunder der foretrækker at beholde lageret hos dem selv, kan vi tilbyde blot at markedsføre lageret. I sender en lagerliste til Electronic Direct og vi placerer Jeres varer på verdensmarkedet. Et vigtigt kriterie for succes er, at denne liste løbende opdateres, så den hele tiden afspejler de rigtige informationer omkring antal etc.This Website uses Cookies. Click here to view our TOS and Privacy Policy